ВЕ-ГРУПА

Изградба на автопатишта и патишта
Производство на асфалт

За нас image
ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ е формирана во  2013 година, наша oсновна дејност е производство, вградување и продажба на асфалтни мешавини. Примарни цели на нашето работење се континуиран раст и развој, овозможени преку квалитетни услуги, сериозни партнерски односи и професионален пристап кон работата со клиентите. Со тоа, денес обезбедуваме значајно место во градежната индустрија како на домашниот така и на меѓународниот пазар.

Од самиот почеток на нејзиното основање ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ работи согласно сите позитивни законски прописи, општествени правила и меѓународни стандарди.


Асфалт

Производство на асфалт

Learn More

Патишта

Изградба, реконструкција и рехабилитација на патишта

Learn More
 • Реконструкција на бул.Кочо Рацин од раскрсница со бул.Кузман Јосифовски Питу до ул.Св. Кирил и Методиј - Град Скопје
 • Рехабилитација на сообраќајна лента на државен пат А1, делница Велес (Штипска клучка)-Градско (Наплатна станица) и Градско (Наплатна станица)-Велес (Штипска клучка)
 • Реконструкција, одржување на ул.Љубљанска - Град Скопје
 • Изведување на градежни работи на објект: Автопат Миладиновци-Свети Николе
 • Реконструкција на Булевар „Партизански Одреди“ од мост„Обединети Нации“ до кружен тек на ул.„Ацо Шопов“ и тоа за дел 1:Реконструкција на Булевар Партизански Одреди од мостот Обединети Нации до мостот Влајко - Град Скопје
 • Рехабилитација на државен пат А1, делница Миладиновци – Куманово (лев коловоз) како дел од Коридорот 10 - ЈПДП
 • Изведба на асфалтерски работи за објект: Логистички центар ТИНЕКС-МТ во индустриска зона Ќојлија
 • Асфалтерски работи на објект Џонсон Контролс -Струмица
 • Реконтрукција на улица „Васил Ѓоргов“ - Град Скопје
 • Реконструкција на улица „Благоја Стефковски“ - Фаза 2 и 3 - Град Скопје
 • Рехабилитација на регионален пат Карпалак - Желино 
 • Реконструкција на пат од Бутел до с.Љуботен - Општина Бутел;
 • Рехабилитација на државен пат Раец - Фариш - ЈПДП;
 • Рехабилитација на државен пат Р1207 делница, Пелинце-ГП Пелинце - ЈПДП;
 • Рехабилитација на државни патишта делница Смоквица-Удово и делница Брајковци-Балинци-Марвинци - ЈПДП;
 • Реконструкција на улица Роза Петрова - Општина Кочани;

Референтна листа image
 • Ulica Makedonija 2- 2, Skopje, North Macedonia

Возачи со Ц и Д категорија

Macedonia
Возачи со Ц и Д категорија
Возачи со Ц и Д категорија
Apply Now

Правник

Skopje, North Macedonia
Правници
Правници
Apply Now

Економисти

Skopje, North Macedonia
Економисти
Економисти
Apply Now